Ślub 2021

Tort weselny
Smaki ustalane indywidualnie zgodnie z preferencjami pary młodej.
Do 40 porcji 20 zł za porcję. Powyżej 40 porcji cena ustalana indywidualnie
MONOPORCJE
W zamszu lub w polewie lustrzanej. Opcje smakowe:
- malinowe z nadzieniem truskawkowym na bazie czekolady RUBY Callebaut z financierem migdałowym
- Mus z ciemnej czekolady na bazie czekolady deserowej 55% Callebaut z nadzieniem wiśniowym i ciastem brownie
- Mus mango na bazie białej belgijskiej czekolady Callebaut z nadzieniem mango-marakuja z ciastkiem bezowo-kokosowym
- mus pistacjowy na bazie białej belgijskiej czekolady Callebaut z nadzieniem malinowym z financierem pistacjowym w polewie z białej czekolady i pistacji
- mus z orzechów laskowych na bazie mlecznej belgijskiej czekolady Callebaut z nadzieniem z czarnej porzeczki z ciastem orzechowym
Cena: 10 zł od sztuki

Makaroniki
- pistacjowe
- na bazie czekolady Ruby z liofilizowaną maliną
- kawowe
- kokosowe z Malibu
- Baileys
- orzech laskowy
- marakuja
Cena : 4 zł sztuka
Tarta
- z szarą renetą i zielem angielskiem, kruszonką migdałową i paloną białą czekoladą
- morelowa z tymiankiem i białą belgijską czekoladą
- orzechowa z marakują, kajmakiem, orzechami włoskimi i kremem z belgijskiej mlecznej czekolady z pastą z orzechów laskowych
- tarta cytrynowa z świeżymi malinami i chrupką z orzechów macadamia
Tarta o wymiarach 28x11x3,5 cm 30zł/40 zł
Tarta w formie monoporcji (8 cm średnica) 10 zł sztuka

Ptysie w kruszonce (choux au craquelin)
- Krem rozmarynowy na białej czekoladzie z nadzieniem morelowym
- Krem kawowy na mlecznej czekoladzie z nadzieniem wiśniowym
- Krem szałwiowy na białej czekoladzie z nadzieniem morelowym

Desery w pucharku
- eton mess (beza z kremem oraz musem owocowym i świeżymi owocami)
- tiramisu
- Schwarzwaldzki deser (mus z ciemnej czekolady, frużelina wiśniowa na bazie czerwonego wina, krem na białej czekoladzie)
- fraisier – klasyczny deser z truskawkami, domowymi biszkoptami, ponczem na bazie Aperolu, oraz śmietaną
Cena: 10 zł

Cake pops oblane belgijską czekoladą z dekoracją
- pistacjowe
- czekoladowe
- malinowe z liofilizowaną maliną
- karmelowe z belgijską czekoladą Callebaut
- kokosowe
Cena od sztuki: 5 zł
Wszystkie desery są wykonywane na francuskiej śmietanie Debic, a czekolada na jakiej pracuję to belgijska czekolada Callebaut. Wszystkie nadzienia owocowe są przygotowywane osobiście i nie są wykorzystywane żadne gotowe żelki, galaretki czy inne masy.