Zamówienia
Torty oraz inne słodkości można zamówić poprzez:
- e-mail daniel.coceancig@gmail.com
- instagram: daniel.coceancig
- telefonicznie: 531 748 186
- facebook: wiadomość do Ciastecznik – Daniel Coceancig
Dostawa
Torty są dostarczane bezpłatnie do: Miedar, Zbrosławic, Wilkowic, Tarnowskie Góry – Rybna, Tarnowskie Góry – Stare Tarnowice, Połomia
Wszystkie torty piętrowe są dostarczane bezpłatnie
Dostawa 10 zł – Tarnowskie Góry, Górniki, Stolarzowice, Wieszowa, Tworóg, Zabrze – Grzybowice
Dostawa 20 zł – Zabrze, Bytom, Piekary Śląskie, Pyskowice
Dostawa 30 zł – Pyrzowice, Gliwice
Jeżeli nie ma twojej miejscowości dopytaj o koszt dostawy.
Dostępne opcje smakowe
Pracuję tylko na czekoladzie Callebaut jest to wg mnie najlepsza belgijska czekolada dostępna na polskim rynku. Często cena tortu właśnie wynika głównie z tego składnika. Często ozdoby są wykonywane z włoskiej masy cukrowej Saracino. Uważam, że jest to Ferrari mas cukrowych 🙂
Smaki tortów i elementy składowe można dowolnie mieszać. Zawsze podpowiem, czy jest to dobre połączenie smakowe. Istnieje możliwość przygotowania tortu bez udziału owoców.
Opcje smakowe tortów:
Tort marakuja
Blondie z orzechami makadamia i kajmakiem, krem na białej czekoladzie, nadzienie z mango-marakui, lemon curd, biszkopt genueński, chrupka z prażonego kokosu
Tort truskawka
Blondie z orzechami makadamia i kajmakiem, krem na białej czekoladzie, nadzienie truskawkowe, krem na bazie cremeux malinowego, chrupka z liofilizowanych malin, biszkopt
Tort czekoladowy
Brownie na deserowej czekoladzie z kawałkami mlecznej czekolady, krem na mlecznej czekoladzie, wigotne ciasto czekoladowe na maślancem nadzienie wiśniowe, krem na bazie cremeux z czarnej porzeczki lub owoców leśnych (w zależności od sezonu), chrupka z nibsami kakaowymi
Tort jabłkowy
Ciasto z kajmakiem i orzechami włoskimi, krem na mlecznej czekoladzie, nadzienie karmelowe, nadzienie jabłkowe, biszkopt tradycyjny, chrupka
Tort pistacjowy
Ciasto z pistacjami i pralina pistacjowa z białą czekoladą, krem pistacjowy, krem na bazie czekolady ruby, biszkopt genueński, nadzienie malinowe, chrupka z liofilizowaną maliną
Cena
Tort 8 porcji 180 zł
Tort 12 porcji 210 zł
Tort 16 porcji 290 zł
Tort 20-24 porcje 360 zł
Tort 24-28 porcji 400 zł
Tort 30 porcji (2 piętra) – 450 zł
Cena większych tortów ustalana indywidualnie