https://ciastecznik.pl
  • Koszyk jest pusty
  • Przepisy
    • Babki
    • Bezy
      • Beziki
      • Makaroniki
      • Torty bezowe
    • Nowoczesne cukiernictwo
    • Ciasta drożdżowe
      • Babki drożdżowe
      • Mini ciasta
      • Pozostałe
    • Ciasta z owocami
      • Wiosna
      • Lato
      • Jesień
      • Zima
    • Ciasteczka
      • Mufinki
      • Cupcake
      • Ciasteczka
    • Pieczywo
      • Na słono
      • Chleb
      • Bułki
    • Serniki
      • Na zimno
      • Na ciepło
      • Mini serniczki
    • Tarty
    • Torty
    • Specjalne okazje
      • Halloween
      • Wielkanoc
      • Walentynki
      • Tlusty czwartek
      • Boże Narodzenie
    • Pozostałe
      • Dodatki
      • Na zdrowie!
      • Na śniadanie
      • Lody
    • Ciasta i placki
      • Ciasta z kremem
      • Ciasta tradycyjne
  • Książki i e-booki
  • Zamówienia
  • Kontakt
  • Sklep
  • Przepisy
    • Babki
    • Bezy
      • Beziki
      • Makaroniki
      • Torty bezowe
    • Nowoczesne cukiernictwo
    • Ciasta drożdżowe
      • Babki drożdżowe
      • Mini ciasta
      • Pozostałe
    • Ciasta z owocami
      • Wiosna
      • Lato
      • Jesień
      • Zima
    • Ciasteczka
      • Mufinki
      • Cupcake
      • Ciasteczka
    • Pieczywo
      • Na słono
      • Chleb
      • Bułki
    • Serniki
      • Na zimno
      • Na ciepło
      • Mini serniczki
    • Tarty
    • Torty
    • Specjalne okazje
      • Halloween
      • Wielkanoc
      • Walentynki
      • Tlusty czwartek
      • Boże Narodzenie
    • Pozostałe
      • Dodatki
      • Na zdrowie!
      • Na śniadanie
      • Lody
    • Ciasta i placki
      • Ciasta z kremem
      • Ciasta tradycyjne
  • Książki i e-booki
  • Zamówienia
  • Kontakt
  • Sklep
  • Start
  • Zamówienia

Zamówienia

Torty oraz inne słodkości można zamówić poprzez:

  • e-mail daniel.coceancig@gmail.com
  • instagram: daniel.coceancig
  • telefonicznie: 531 748 186
  • facebook: wiadomość do Ciastecznik – Daniel Coceancig

Dostawa

Torty są dostarczane bezpłatnie do: Miedar, Zbrosławic, Wilkowic, Tarnowskie Góry – Rybna, Tarnowskie Góry – Stare Tarnowice, Połomia

Wszystkie torty piętrowe są dostarczane bezpłatnie

Dostawa 10 zł – Tarnowskie Góry, Górniki, Stolarzowice, Wieszowa, Tworóg, Pyskowice, Zabrze – Grzybowice

Dostawa 20 zł – Zabrze, Gliwice, Bytom, Piekary Śląskie,

Dostawa 30 zł – Katowice

Jeżeli nie ma twojej miejscowości dopytaj o koszt dostawy.

Dostępne opcje smakowe

Pracuję tylko na czekoladzie Callebaut jest to wg mnie najlepsza belgijska czekolada dostępna na polskim rynku. Często cena tortu właśnie wynika głównie z tego składnika. Często ozdoby są wykonywane z włoskiej masy cukrowej Saracino. Uważam, że jest to Ferrari mas cukrowych 🙂 

Smaki tortów i elementy składowe można dowolnie mieszać. Zawsze podpowiem, czy jest to dobre połączenie smakowe. Istnieje możliwość przygotowania tortu bez udziału owoców.

Opcje smakowe tortów:

Tort marakuja

Blondie z orzechami makadamia i kajmakiem, krem na białej czekoladzie, nadzienie z mango-marakui, lemon curd, biszkopt genueński, chrupka z prażonego kokosu

Tort truskawka

Blondie z orzechami makadamia i kajmakiem, krem na białej czekoladzie, nadzienie truskawkowe, krem na bazie cremeux malinowego, chrupka z liofilizowanych malin, biszkopt cytrynowy

Tort czekoladowy

Brownie na deserowej czekoladzie z kawałkami mlecznej czekolady, krem na mlecznej czekoladzie, wigotne ciasto czekoladowe na maślancem nadzienie wiśniowe, krem na bazie cremeux z czarnej porzeczki, chrupka z nibsami kakaowymi

Tort jabłkowy

Ciasto z kajmakiem i orzechami włoskimi, krem na mlecznej czekoladzie, nadzienie karmelowe, nadzienie jabłkowe, biszkopt tradycyjny, chrupka

Tort pistacjowy

Ciasto z pistacjami i pralina pistacjowa z białą czekoladą, krem pistacjowy, krem na bazie czekolady ruby, biszkopt genueński, nadzienie malinowe, chrupka z crispearls callebaut (PREMIUM)

Cena

Tort 8-10 porcji 180 zł

Tort 12 porcji 210 zł

Tort 16 porcji 290 zł

Tort 20-24 porcje 360 zł

Tort 24-28 porcji 400 zł

Tort 30 porcji (2 piętra) – 450 zł

Cena większych tortów ustalana indywidualnie

  • Babka Biała Dama
    Babka cytrynowa
    80,00 zł
    Wybierz opcje

O mnie

O mnie

Nazywam się Daniel Coceancig i jestem finalistą 3 edycji Bake Off Ale Ciacho! Pieczenie i fotografia kulinarna to moja pasja. Z chęcią dzielę się swoimi przepisami z innymi i mam nadzieję, ze zarażę pieczeniem każdego amatora słodkości.

Wpadajcie

Produkty

  • Sernik z mleka skondensowanego Sernik z pistacjami 100,00 zł
  • Sernik Izaura - 1/2 blaszki 70,00 zł
  • Sernik Izaura - cała blaszka 120,00 zł
  • Babka Biała Dama Babka cytrynowa 80,00 zł
  • Mazurek orzechowy Mazurek różany 40,00 zł

Kategorie

Babki

Babki

Bezy

Bezy

Ciasta drożdżowe

Ciasta drożdżowe

Ciasta i placki

Ciasta i placki

Ciasta z owocami

Ciasta z owocami

Ciasteczka

Ciasteczka

Popularne

  • MonoporcjeMonoporcje Monoporcje Monoporcje to efekt wielu dni spędzony z jakże utalentowaną…
  • Tort tiramisuTort tiramisu Tort tiramisu Tort tiramisu przygotowałem już tydzień temu, lecz dopiero…
  • Czekoladowy tort musowyCzekoladowy tort musowy Czekoladowy tort musowy Ło matko! Po pierwsze to był przepyszny…

Sezonowe produkty

Tworzę razem z

zBLOGowani.pl


blogi kulinarne

Popularne tagi

babka banan beza biała czekolada biszkopt budyń chleb ciasteczka ciasto cynamon cytryna czekolada fit galaretka jabłecznik jabłka jogurt kajmak kakao karmel kawa kokos kruszonka lody mak makaroniki maliny mazurek mufinki orzechy pomarańcz przepis pączki rabarbar recipe ser sernik tarta tort truskawki wielkanoc wiśnie śliwki śmietana święta

Instagram

Facebook

WordPress Contact form

Popularne

  • MonoporcjeMonoporcje
  • Tort tiramisuTort tiramisu
  • Czekoladowy tort musowyCzekoladowy tort musowy

Kategorie

Babki

Babki

Bezy

Bezy

Ciasta drożdżowe

Ciasta drożdżowe

Ciasta i placki

Ciasta i placki