Zamówienia
Torty oraz inne słodkości można zamówić poprzez:
- e-mail daniel.coceancig@gmail.com
- instagram: daniel.coceancig
- telefonicznie: 531 748 186
- facebook: wiadomość do Ciastecznik – Daniel Coceancig
Dostępne opcje smakowe
Pracuję tylko na czekoladzie Callebaut jest to wg mnie najlepsza belgijska czekolada dostępna na polskim rynku. Często cena tortu właśnie wynika głównie z tego składnika. Często ozdoby są wykonywane z włoskiej masy cukrowej Saracino. Uważam, że jest to Ferrari mas cukrowych 🙂
Smaki tortów i elementy składowe można dowolnie mieszać. Zawsze podpowiem, czy jest to dobre połączenie smakowe. Istnieje możliwość przygotowania tortu bez udziału owoców.
Opcje smakowe tortów:
Tort marakuja
Blondie z orzechami makadamia i kajmakiem, krem na białej czekoladzie, nadzienie z mango-marakui, lemon curd, biszkopt genueński, chrupka z prażonego kokosu
Tort truskawka
Blondie z orzechami makadamia i kajmakiem, krem na białej czekoladzie, nadzienie truskawkowe, krem na bazie cremeux malinowego, chrupka z liofilizowanych malin, biszkopt cytrynowy
Tort czekoladowy
Brownie na deserowej czekoladzie z kawałkami mlecznej czekolady, krem na mlecznej czekoladzie, wigotne ciasto czekoladowe na maślancem nadzienie wiśniowe, krem na bazie cremeux z czarnej porzeczki, chrupka z nibsami kakaowymi
Tort kokosowy
Ciasto kokosowe z migdałami, krem kokosowy na białej czekoladzie, krem na bazie cremeux mango, nadzienie mango-marakuja, biszkopt tradycyjny, chrupka cytrynowa
Tort pistacjowy
Ciasto z pistacjami i pralina pistacjowa z białą czekoladą, krem pistacjowy, krem na bazie czekolady ruby, biszkopt genueński, nadzienie malinowe, chrupka z crispearls callebaut (PREMIUM)