Pączki ucierane Kolejny przepis na pączki, specjalnie dla Was. Przyznam się Wam, że jest to chyba jeden z moich ulubionych, ponieważ przygotowanie pączków ucieranych wraz z smażeniem zajęło mi z...
Karpatka z kruszonką Karpatka z kruszonką jest 3 przepisem na moim blogu, i jednocześnie kolejną modyfikacją tego tradycyjnego ciasta. Na blogu znajdziecie jeszcze przepis na tradycyjną karpatkę oraz karpatkę czekoladową....
Owocowe monoporcje Owocowe monoporcje to vol. 2 tradycyjnych monoporcji, na które przepis możecie również znaleźć na blogu. Dokładniej rzecz ujmując...
Puszysty sernik z wiśniami Puszysty sernik z wiśniami to moja propozycja na konkurs organizowany przez stronę durszlak. Przepis pryzgotowany z wykorzystaniem twarogu z dodatkiem mascarpone marki President i zgodnie z zaleceniami...
Fraisier – biszkopt z truskawkami Fraisier to dosyć popularne ciasto w kuchni francuskiej. Delikatny biszkopt genueński, delikatny krem śmietanowy i świeże truskawki to kwintesencja tego ciasta. Proste w wykonaniu, niesamowite...