Jagodowiec z podwójną bezą Jagodowiec z podwójną bezą to moja wariacja na temat ciasta jogurtowego z owocami. Ciasto warte wykonania jeżeli macie na stanie zbyt dużo białej a potrzebujecie coś...
Styropian Styropian to ciasto, które ma pewnie z 20 lat. Przyznam się szczerze, że ani moja mama, ani żadna z sąsiadek tego ciasta nie robiła. W sumie nie wiem czy...
Jabłecznik kokosowy Jabłecznik kokosowy jest połączeniem dwóch składników, które uwielbiam. Jest też po części eksperymentem, ponieważ udało mi się kupić...
Kokosowa Panna Cotta Kokosowa Panna Cotta to coś niezwykłego i wbrew pozorom wcale nie jest mdłe w smaku! O nie! Jest pełne aromatów i niesamowicie lekkie, i jakie proste w...
Tort kokosowo-truskawkowy Tort kokosowo-truskawkowy to taka moja wariacja na temat Naszej pięknej wiosny. Truskawki wprawdzie do najtańszych nie należą, ale za to wyśmienicie smakują. Sądzę, że to już szczyt sezonu...